Demre'de Çanakkale Son Mektup gösterimi

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin Sinema İlçelerde Sanat Antalya'da Projesi kapsamında Demre'ye gelen sinema TIR'ı 'Çanakkale Son Mektup' filminin gösterimini yaptı.

05 Ekim 2016 Çarşamba 12:07
Demre'de Çanakkale Son Mektup gösterimi
Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Sinema İlçelerde Sanat Antalya'da Projesi kapsamında sinema TIR'ı Demre'ye geldi. Demre Meydanı'nda 'Çanakkale Son Mektup' filminin gösterimi yapıldı. Filmi, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Cem Şahiner, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Coşkun, Büyükşehir Belediyesi Demre Koordinatörü Veli Sertbaş, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Orhan Avcı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Özen'in de aralarında bulunduğu yaklaşık bin kişi izledi.

Özhan Eren'in senaryosunu yazdığı, yapım ve yönetmenliğini üstlendiği 122 dakikalık filmin baş rollerinde Tansel Öngel, Nesrin Cevatzade, Hüseyin Avni Danyal, Bülent Şakrak ve Barbara Sotasek yer alıyor. Filmde, Çanakkale Savaşı'na gönüllü katılan Pilot Yüzbaşı Salih Ekrem ile hemşire Nihal'in korumaya aldığı kimsesiz 'Fuat' adlı bir çocuğun üçgeninde geçen bir aşk öyküsü ve aşk öyküsünün içinde Çanakkale Savaşı anlatılıyor.
Büyükşehir Belediyesi Demre Koordinatörü Veli Sertbaş, "53'üncü Altın Portakal Film Festivali etkinlikleri kapsamında, Demrelileri sinema ile buluşturduk. İlçemizde bir sinemamız yok maalesef. Hiç olmazsa yılda bir- iki kez Demrelileri sinema ile buluşturuyoruz. Bu tür sosyal etkinliklerimiz devam edecek" dedi. 

Son Güncelleme: 05.10.2016 12:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.