Çiftçinin beklenti ve sorunları iletildi

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürü Abdullah Burak Keser ve beraberindeki heyet; Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’ i ziyaret etti.

30 Ocak 2017 Pazartesi 17:18
Çiftçinin beklenti ve sorunları iletildi
Ziyarette; Antalya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Vekili Kadri Bilici, Aksu İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Cevdet Metin, Aksu Belediye Başkan Yardımcısı Hakkı Çoşgun, Aksu Kent Konseyi Üyeleri ile Aksulu Mahalle Muhtarları da hazır bulundu.

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’ i ziyaret eden heyetin, Aksu’ daki çiftçilerin sorunları, beklentileri ve önerileri hakkında bilgi alışverişinde bulunduğu açıklandı. Belediye Başkanı Halil Şahin görüşmenin ardından yaptığı açıklamada; “Bu görüşmede Aksulu çiftçi kardeşlerimizin beklentilerini, önerilerini ve şikâyetlerini ilk ağızdan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürü Abdullah Burak Keser’ e iletme şansımız oldu. Çok verimli bir görüşme olduğunu söyleyebilirim” dedi. 

Son Güncelleme: 30.01.2017 17:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.