Cemevinde sona doğru

HACI Bektaş-ı Veli Kültür Merkezi ve Cemevi'nin inşaatı sona doğru ilerliyor. Merkezin mayıs ayı öncesinde tamamlanması bekleniyor.

06 Şubat 2017 Pazartesi 11:23
Cemevinde sona doğru
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın ilk harcını Hacı Bektaş-ı Veli Anadolu Kültür Vakfı, Alevi Kültür Dernekleri, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği'nin de aralarında bulunduğu Alevi dernekleri ve Zeytinköy Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'yle birlikte attığı Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Merkezi ve Cemevi'nin inşaatında tuğla işleri tamamlandı. Sona doğru hızla devam eden inşaatta ince işçilik ve elektrik tesisatı işlerine başlandı. Çalışmaların hızla devam ettiği merkezin mayıs ayı öncesi tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.
Yeşildere Mahallesi'nde 1180 Sokak'ta, 2200 metrekarelik alanda inşaatı devam eden cemevi, bodrumla birlikte 3 kat yapıldı. Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Merkezi ve Cemevi'nde 250 kişilik cem salonu, 150 kişilik konferans salonunun yanı sıra, eğitim salonları, yarı açık toplanma alanı, aşevi, gasilhane ve morg yer alacak. 

Son Güncelleme: 06.02.2017 11:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.