Büyükşehir'den hayvanları koruma etkinliği

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Kepezaltı Sahipsiz Hayvan Barınağı, Hayvanları Koruma Günü'nde çok sayıda öğrenciyi ağırladı.

05 Ekim 2016 Çarşamba 16:18
Büyükşehir'den hayvanları koruma etkinliği
Dünya Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri kapsamında Antalya'daki çeşitli okullardan öğrenciler Kepezaltı Sahipsiz Hayvan Barınağı'nı ziyaret etti. Öğrencilere hayvan sevgisi, hayvanları korumanın ve bakımevlerinden hayvan sahiplenmenin önemi hakkında bilgiler verilerek, broşür dağıtıldı.

GELECEK NESİLLERE HAYVAN SEVGİSİ AŞILANDI
Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında, Orman Su İşleri Bakanlığı, Antalya Valiliği, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ile Kepez Belediyesi işbirliği ve hayvanseverlerin katılımıyla Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezi'nde etkinlik düzenledi. Hayvanları korumanın önemi ile ilgili yapılan konuşmalar ve bilgilendirmelerin arkasından, Büyükşehir Belediyesi tarafından civar okullardaki öğrenciler ve mahalle halkına, çevrelerindeki sahipsiz hayvanları beslemeleri için mama, su kabı ile kuru mama ve hayvanlarla ilgili bilgilendirme broşürleri dağıtıldı.

YUVALARI İLAÇLANDI
Etkinlikler kapsamında ayrıca Antalya merkezdeki yem üniteleri ile Doyran bölgesindeki sokak hayvanlarına hayvanseverlerle birlikte besleme çalışması yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Çevre Sağlığı Şube Müdürlüğü ekipleri de hayvanların yaşadıkları yer ve çevresini kene ve pireye karşı ilaçladı.
 

Son Güncelleme: 05.10.2016 16:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.