Büyükşehir'den Demre'de iftar yemeği

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Demre İlçesi'nde iftar yemeği verdi.

02 Ağustos 2013 Cuma 15:36
Büyükşehir'den Demre'de iftar yemeği
Demre Cumhuriyet Alanı'ndaki iftar yemeğine Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, eşi Günseli Akaydın'la birlikte katıldı. Akaydın'ı Demre'de DP'li Belediye Başkanı Süleyman Topçu ve CHP Demre İlçe Başkanı Zühra Doğan birlikte karşıladı. Başkan Akaydın, yemek öncesi birçok aile ile hasta ve yaşlıları ziyaret ederek, yardımlarda bulundu.

Başkan Akaydın, iftar yemeği öncesi meydanı dolaşarak vatandaşlarla selamlaştı. Cumhuriyet Alanı ve yan yolları dolduran kalabalığa Başkan Akaydın, eşi Günseli Akaydın ile birlikte yemek dağıttı. İftar yemeğine Demre Belediye Başkanı Topçu, Beymelek Belediye Başkanı Osman Güngör, Kalkan Belediye Başkanı Ömer Saim Karakurt, CHP'nin Demre İlçe Başkanı Doğan, Kaş İlçe Başkanı Süleyman Özer, Finike İlçe Başkanı Rafet Eker ile Emniyet Müdürü Soner Yalım, Demre Müftüsü Bahattin Ataklı, diğer siyasiler ve 2 bin 500 vatandaş katıldı.

Çorba, et kavurma, pilav ve tatlıdan oluşan bir menü ikram edilen iftar yemeğinin duasını Demre Müftüsü Bahattin Ataklı yaptı. Yemek sonrası Demre CHP İlçe Zühra Doğan, Başkan Akaydın'a çiçek vererek teşekkür etti. Başkan Akaydın da Demre Belediye Başkanı Topçu'ya Atatürk posteri hediye etti.

Başkan Akaydın, Demre'de siyasi konuşma yapmayacağını, buraya mübarek ramazan ayında kucaklaşmaya geldiğini söyledi. Akaydın, "Sevgi, dostluk ve barış içinde her partiden insanlarla bir aradayız. Olması gereken de budur. Ülkemizin ayrışmaya değil birleşmeye, bir arada barış içinde yaşamaya ihtiyacı var. Kul hakkı yemeden, sağlık ve barış içinde bayrama kavuşmanızı diliyorum. Bir şeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını burada şükranla anıyorum. Bu vatanı bizlere yurt olarak bıraktılar. Onlara çok şey borçluyuz. Onlar olmasa, bu ülke olamayacaktı. Bu ezanlar okumayacaktı. Biz bir arada olamayacaktık. Bu yoğun katılım nedeniyle herkese, hepinize teşekkür ediyorum" dedi. 

Son Güncelleme: 02.08.2013 15:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.