Büyükşehir Meclisi'nin 'sıkılan' üyeleri

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin Ağustos ayı meclisine katılan meclis üyelerinin, açılış konuşmaları yapıldığı sırada konuşmaları dinlemediği görüldü. Üyeler, kağıtlara şekiller çizdi, sosyal medya hesaplarında gezdi, fotoğraf çekti. Bir meclis üyesi ise toplantı sırasında uyukladı.

15 Ağustos 2020 Cumartesi 17:11
Büyükşehir Meclisi'nin 'sıkılan' üyeleri

Semih ERSÖZLER/ANTALYA, (DHA) - A
Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısı, geçen pazartesi günü Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantıya CHP, AK Parti, MHP, İYİ Parti, DSP ve SP'li meclis üyeleri katıldı. Partilerin grup sözcülerinin açılış konuşmalarını yaptıkları sırada toplantıya katılan meclis üyelerinin görüntüleri ise düşündürdü.

Konuşmalar sırasında çoğu meclis üyesinin konuşmaları dinlemediği görüldü. Konuşmaları dinlemeyen üyelerin bazıları önlerinde bulunan gündem maddelerinin yer aldığı kağıtlara şekiller çizerken, bazıları ise cep telefonları ile sosyal medya hesaplarına girerek zaman geçirmeyi tercih etti. Bir meclis üyesinin ise cep telefonu ile selfie çektiği, bazı üyelerin kendi arasında muhabbet ettiği görülürken, bir başka meclis üyesi ise toplantı sırasında uykuya daldı.

Konuşmaların ardından meclis gündeminde yer alan 75 madde meclis üyeleri tarafından oylandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.