Büyükşehir fırtına öncesi teyakkuzda

ANTALYA merkez ve ilçelerinde bu akşam başlayıp, yarın sabah etkisini artırması beklenen fırtına ve sağanak yağış nedeniyle kent genelinde Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İtfaiye Daire Başkanlığı da birtakım önlemler aldı.

28 Kasım 2016 Pazartesi 18:11
Büyükşehir fırtına öncesi teyakkuzda
Daire Başkanı Ahmet Kısa, fırtına öncesinde tüm önlemlerin alındığını belirtti. Kısa, “Antalya Valiliği kriz masası oluşturdu. Mevcut ekiplerimiz takviye edildi. Büyükşehir Belediyesi'nin tüm iş makineleri ve ilgili birimler şu an teyakkuzda bekliyoruz" dedi. Antalya Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bu sabah Yener Ulusoy Bulvarı üzerine diktiği onlarca palmiyeyi, Antalya Valiliği'nin fırtına uyarısı nedeniyle devrilme tehlikesine karşı demir kelepçe takarak destekledi. 

Son Güncelleme: 28.11.2016 18:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.