Büyükşehir'den öğrencilere ücretsiz çamaşırhane

 ANTALYA Büyükşehir Belediyesi tarafından Akdeniz Üniversitesi (AÜ) öğrencilerine yönelik ücretsiz çamaşırhane hizmeti vermeye başladı.

21 Şubat 2019 Perşembe 11:40
Büyükşehir'den öğrencilere ücretsiz çamaşırhane

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AÜ'de düzenlenen panelde, öğrencilerin çamaşır yıkama sorunlarını dile getirmesi üzerine, kampus içerisinde ücretsiz hizmet veren çamaşırhane kurulması için çalışma yapacaklarını söyledi. Bu kapsamda Antalya Büyükşehir Belediyesi ve AÜ arasında yapılan protokol imzalandı. Antalya'da ailelerinden uzakta öğrenim gören üniversite öğrencilerinin giysi temizliği ve ütü ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri amacıyla gençlerin erişimlerine uygun olarak kampüs yerleşkesindeki Olbia Çarşısı içinde ve Yakut Çarşısı karşısında iki çamaşırhane kuruldu.



Yakında hizmete girecek çamaşırhaneler, öğrencilerin ihtiyaçları doğrultusunda Büyükşehir Belediyesi'nce temin edilen 18 tam kurutmalı çamaşır makinası ile tüm öğrencilere ücretsiz olarak hizmet verecek. Yeterli sayıda personel ile haftanın her günü mesai saatleri içerisinde hizmete açık olacak çamaşırhanelerden tüm öğrenciler faydalanabilecek.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.