Büyükşehir'de daire başkanları netleşiyor

 ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nde bazı daire başkanları belli olmaya başladı.

25 Nisan 2019 Perşembe 11:04
Büyükşehir'de daire başkanları netleşiyor

Muhittin Böcek başkanlığındaki Büyükşehir Belediyesi'nde daire başkanları netleşmeye başladı. Son dönemde Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığı'nı yürüten ve Menderes Türel döneminde Büyükşehir'de daire başkanı Ruhiye Sami, Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanı olarak atandı. Sami, Antalya Nüfus Müdürüyken, Menderes Türel'in başkan seçilmesinin ardından Büyükşehir'e transfer olmuştu.

NURİ NAR ESKİ GÖREVİNE DÖNDÜ
Ruhiye Sami'den boşalan Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığı'na da Türel döneminde kızağa çekilen Nuri Nar atandı. Nar, Akaydın döneminde de bu dairenin başkanlığını yapıyordu. Son dönemde Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanı görevini yapan Timuçin Bayraktar ise Eğitim Şube Müdürlüğü'ne atandı.

Büyükşehir'de birçok daire başkanlığının gelecek hafta netleşmesi bekleniyor.

Son Güncelleme: 25.04.2019 15:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.