Böcek: Ağustostan bu yana ASAT'ın elektrik borcu ödenmemiş

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü'nün (ASAT) geçen yıl ağustos ayından beri elektrik borcunun ödenmediğini söyledi. Böcek, "Ağustostan bu yana elektrik borcu ödenmediği için elektrik kesilmemiş, biz geldikten sonra elektrik kesilmesi gibi bir konu oldu" dedi

10 Mayıs 2019 Cuma 17:24
Böcek: Ağustostan bu yana ASAT'ın elektrik borcu ödenmemiş

ASAT Genel Kurulu, meclis binasında Başkan Muhittin Böcek başkanlığında yapıldı. 14 gündem maddesinin görüşüldüğü genel kurulda, maddeler oy birliğiyle kabul edildi. MHP Grup Sözcüsü Selçuk Senirli, ASAT'ın bütünşehir yasası sonrası sınırlarının genişlediğini ve çok büyüdüğünü söyledi. Suyun siyaseti olmayacağını belirten Senirli, ASAT'ın siyaset dışı bırakılmasını istedi.

78 MİLYON TL ELEKTRİK BORCU VAR

Böcek, Senirli'nin 'siyaset dışı' bırakılmasına yönelik söylemine cevap verdi. ASAT'ın 78 milyon lira elektrik borcu olduğunu belirten Böcek, bunun ödeme planlarını yaptıklarını söyledi. ASAT'ı siyasete alet etmedikleri için bu açıklamayı yaptığını belirten Böcek, "Geçen sene ağustos ayından beri elektrik borcu ödenmediği için elektriklerin kesilmesi konusu oldu. Bu konuyla ilgili çalışmalarımızı yapıyoruz. Su ve ekmekle siyaset yapmayacağımızı bilmenizi isterim. Ağustostan bu yana elektrik borcu ödenmediği için elektrik kesilmemiş, biz geldikten sonra elektrik kesilmesi gibi bir konu oldu" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.