Böcek, 79 çocuğun kirvesi

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sünnet olan çocuklara kirvelik yaptı.

29 Ağustos 2013 Perşembe 17:06
Böcek, 79 çocuğun kirvesi
Konyaaltı Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Sünnet Şöleninde, 5 ila 12 yaş arasındaki 79 çocuk sünnet oldu. Başkan Böcek'in kirveliğini yaptığı çocuklar, Medstar Hastanesi'nde ücretsiz olarak sünnet edildi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, kendileri için düzenlen eğlence programında çeşitli animasyon gösterileri ve yarışmalarla eğlenen sünnet çocuklarını, programın son gününde de yalnız bırakmadı. Başkan Böcek, hastanedeki sünnet işlemi sırasında, aileleriyle birlikte çocukların yanında oldu.

Belediye olarak gençlere her zaman destek olduklarını söyleyen Başkan Böcek, "Erkekliğe ilk adım olarak kabul edilen bu özel günde, sünnet çocukları ve ailelerinin yanında olmaktan mutluluk duyuyorum. Bugüne kadar yüzlerce çocuğumuzu sünnet ettirdik. Benim oğlumun da sünnet olduğu Medstar Hastanesi'nde 79 çocuğumuz uzman doktorlar tarafından, hijyenik bir ortamda sünnet olacak" dedi. Böcek, çocuklara birer de kol saati hediye etti.

Son Güncelleme: 29.08.2013 17:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.