Beykonak'ta içme suyu seferberliği

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Kumluca'nın Beykonak Mahallesi'nde yaşanan su sorununu çözmek için çalışma başlattı.

05 Temmuz 2018 Perşembe 12:57
Beykonak'ta içme suyu seferberliği

Antalya Büyükşehir Belediyesi ilçelerdeki altyapı eksikliklerini gidermek için çalışmalarını sürdürüyor. Antalya Su ve Atıksu İdaresi Müdürlüğü (ASAT) ekipleri, Kumluca'nın Beykonak Mahallesi'nde yaşanan su sorununu gidermek için çalışma başlattı. Ekipler, mahalleye su getirmek için aralıksız çalışıyor. Beykonak'ta eskiyen ve zarar gören yaklaşık 3 bin metrelik içme suyu hattını yeniliyor. Çalışmalarda dünya standartlarında borular kullanılıyor. ASAT'ın büyük bir titizlikle sürdürdüğü çalışmaların 3 hafta içinde tamamlanması hedefleniyor. Öte yandan yaz aylarında Beykonak sakinlerinin su sıkıntısı yaşamaması için yeni bir su deposu da yapılacak. 100 tonluk yeni içme suyu deposuyla bölge halkının içme suyu sorunu kökünden çözülecek.

Anahtar Kelimeler:
BeşkonakKuslucaIçme Suyu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.