Belediyeden sıcak çorba

MANAVGAT Belediyesi, ilçe merkezinde sabah saatlerinde vatandaşlara çorba ikramında bulunuyor.

13 Ocak 2017 Cuma 17:20
Belediyeden sıcak çorba
Manavgat Belediyesi, havanın soğuması nedeniyle sabahın erken saatlerinde işe giden turizm çalışanları, öğrenciler ve esnafa sıcak çorba ikramında bulunuyor. "Güne Sıcak Bir Başlangıç İçin Çorba İçin" sloganıyla, kış aylarında yapılan sıcak çorba ikramı yoğun ilgi görüyor. Turizm çalışanlarının yoğunlukla kullandığı, Zübeyde Hanım Caddesi İmam Hatip Lisesi karşısı ve Hasan Fehmi Boztepe Caddesi Şelale Polis Merkezi'nde saat 06.30'da başlayan çorba ikramı, saat 09.00'a kadar devam ediyor.

BAŞKAN SÖZEN: İMKAN VE KAYNAKLARIMIZI PAYLAŞIYORUZ
Günün ilk ışıklarında, Manavgat Belediyesi'nin ikramıyla karşılaşan vatandaşlar, yapılan hizmetten memnuniyeti dile getirdi. Belediye Başkanı Şükrü Sözen "Bu yıl kış saati uygulamasına geçilmemesi nedeniyle, insanlarımız sabah evlerinden karanlıkta ve kahvaltı etmeden çıkmak zorunda kalıyor. Biz de bu düşünceyle işe, okula, işyerlerine giden vatandaşlarımıza sabah saatlerinde çorba ikramı yapmanın doğru olacağını düşündük. Amacımız belediyemizin imkan ve kaynaklarını tüm Manavgat halkı ile paylaşmak. Manavgat halkımızı sıcak çorba ikramımızdan tatmaya davet ediyorum. Herkese afiyet olsun" dedi. 

Son Güncelleme: 13.01.2017 17:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.