Belediyeciliğin kalbi Antalya'da atacak

ANTALYA CITY EXPO – 7. Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı & Yerel Yönetimler Sempozyumu kapsamında tüm dünyadan ve Türkiye’den belediye başkanları heyetleriyle 23-26 Mart 2017 tarihinde Antalya Fuar Merkezi’nde buluşacak. ANTALYA CITY EXPO kapsamında yurtdışından gelen belediyeler Türkiye’deki belediyelerle ikili protokollere imzalar atacak ve aynı zamanda belediyelere hizmet sunan şirketler son teknoloji ürünlerini sergileme imkanı bulacak.

01 Aralık 2016 Perşembe 17:24
Belediyeciliğin kalbi Antalya'da atacak
Pyramids Grup Fuarcılık’ın organizatörlüğünü yaptığı Antalya City Expo, Türkiye Belediyeler Birliği’nin çatısı altında ve Akdeniz Belediyeler Birliği’nin işbirliğiyle gerçekleşiyor. Katılımcı firmalar, belediye ve ulaşım araçları, geçiş ve aktarma sistemleri, belediye demirbaş ve tüketim malzemeleri, kent mobilyaları, park-bahçe düzenlemeleri, bahçe süs bitkileri, peyzaj, altyapı, su, gaz, yol malzeme ve ekipmanları, arıtma sistemleri, temizlik ve bakım ekipmanları, ses, ışık ve görüntü ekipmanları, spor tesisi ve spor malzemeleri, güvenlik, yangın, iş sağlığı ve güvenliği, elektrik, elektronik, bilgisayar otomasyon, yazılım, e-belediyecilik sistemleri gibi yeni ürün gruplarını belediyelere ve ziyaretçilere sunacak. Aynı zamanda fuar boyunca Türkiye’nin her yerinden belediyeler yeni şehircilik projelerini sunacak.



İkili Protokoller Kapsamında Körfez Ülkeleri, Türki Cumhuriyetler ve Kuzey Afrika Belediyeleri Antalya’da bir araya gelecek. Suudi Arabistan, Kuveyt, BAE, Umman, Katar, Irak, Lübnan, Filistin, Fas, Mısır, Tunus, Cezayir, Kırgızistan, Azerbaycan, Türkmenistan ve Kazakistan’dan belediye başkanları, valiler, ticaret odaları üst düzey delegeleriyle Türkiye belediyeleri ile yoğun ikili görüşmeler yaparak protokollere imza atacak.
Antalya City Expo binlerce üst düzey ziyaretçiyi ağırlarken fuarla eş zamanlı olarak Uluslararası Yerel Yönetimler Sempozyumu gerçekleşiyor. Sempozyum’da yerel yönetimlerde ar-ge ve kalite yönetimi, belediyelerde ihale ve satın alma süreçleri, belediyeler için ulusal ve uluslararası fon kaynakları konulu bir dizi seminere ev sahipliği yapıyor. 


Son Güncelleme: 01.12.2016 17:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.