Belediye kendi işletmesini kuracak

KEMER Belediyesi, plaj, fitness, futbol okulu ve çay bahçesi gibi iş dallarında kendi işletmesini kurmaya karar verdi.

08 Nisan 2015 Çarşamba 12:13
Belediye kendi işletmesini kuracak
Kemer Belediyesi'nin Nisan ayı meclis toplantısı Göynük Hizmet Binası'nda yapıldı. Belediye Başkanı Mustafa Gül'ün yönettiği oturumda, 2014 yılı gelir ve giderlerine ilişkin denetim raporu okunarak kabul edildi. Faaliyet raporunun görüşüldüğü gündemde oturumu Başkan vekili Aslı Bayar Ulukapı yönetirken, gündem maddesi oy çokluğuyla kabul edildi. İhtisas komisyonlarına üye seçiminin de yapıldığı mecliste, Kemer Belediyesi tarafından işletme kurulmasına karar verildi. Kaş Belediyesi örnek alınan uygulamalarda, plaj, fitness, futbol okulu ve çay bahçesi gibi iş dallarında belediyenin faaliyet göstermesi onaylandı.

Mecliste, Göynük Mahallesi Beldibi Mevkisi Başkomutan Atatürk Caddesi üzerindeki tapulu işyerlerine işyeri açma ve çalışma ruhsatı verilmesi konusu da oy çokluğuyla kabul edildi.

Oturum sonunda yerel gazete sahibi Tosun Ülge'ye de sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

Son Güncelleme: 08.04.2015 14:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.