Bayram huzura vesile olsun

Başkan Hakan Tütüncü, Ramazan Bayramı dolayısıyla personeliyle bayramlaştı. Tütüncü, bayramın, ülkemizde birlik, beraberliğin, kardeşliğin derinleşmesine; dünyada ise masumların gözyaşının dinmesine vesile olmasını diledi.

06 Ağustos 2013 Salı 16:29
Bayram huzura vesile olsun
Kepez Belediyesi’nin geleneksel bayramlaşma töreni, başkanlık makamı salonunda yapıldı. Bayramlaşma törenine, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, başkan yardımcıları, birim müdürleri, memur, sözleşmeli, işçi ve belediyeye bağlı şirketlerde çalışan personeller katıldı. Başkan Tütüncü, başkan yardımcılarıyla birlikte tüm çalışanlarının Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Dualar barış için olsun
İlk bayramlaşmayı, yol arkadaşları olan personeli ile yaptığını belirten Başkan Tütüncü, “Çok kıymet verdiğim mesai arkadaşlarıma, sevdikleriyle birlikte kazasız-belasız güzel bir bayram diliyorum.” dedi. 
Bayramların, insanlığın sevinç ve neşe günleri olduğuna işaret eden Tütüncü, “Ama dünyaya baktığımız zaman pek de sevineceğimiz hadiseler yok. Özellikle Mısır ve Suriye başta olmak üzere çeşitli İslam coğrafyalarında zulüm altında inleyen kardeşlerimizin acıları, umutsuzlukları, çaresizlikleri ve onların karşılaştığı kötü muameleler yüreklerimizi yakıyor. Halkımızdan bu mübarek günlerde, düşman zulmündeki kardeşlerimiz için dualar etmelerini arzu ediyorum. Dualarımızla onların yanında olalım.” çağrısında bulundu.

Kardeşliğimizi derinleştirelim
Ülkemizde kirli senaryoların sahneye konulmaya çalışıldığı bir sürecin yaşandığına dikkat çeken Başkan Hakan Tütüncü, “Bu süreç içerisinde ülkemize yapabileceğimiz en büyük iyilik birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi derinleştirmektir. Güzel bir bayramın sonunda, toplumsal yapısı daha da güçlenen, yeryüzünde masumların gözyaşlarının akmadığı bir dünyaya kavuşuruz.” açıklamasını yaptı. 

Antalyalıların ve Kepezlilerin Ramazan Bayramı’nı tebrik eden Tütüncü, Kepez’de bayramın sorunsuz bir şekilde kutlanması için de nöbetçi zabıta, temizlik ve sağlık işleri ekiplerinin görev başında bulunacağını kaydetti.

Son Güncelleme: 06.08.2013 16:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.