Başkanlar pedal çevirdi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse ve ilçe belediye başkanları, gençlerle pedal çevirdi.

08 Ağustos 2014 Cuma 16:55
Başkanlar pedal çevirdi
Etkinliğe katılanlardan bazıları bisikletlerini yanlarında getirirken bazıları da yeniden hizmete açılan ANTBİS istasyonundaki bisikletleri kiraladı. Başkan Türel de kredi kartıyla ANTBİS'ten bisiklet kiraladı. Vatandaşların alkışları eşliğinde gerçekleşen tur, Antalya Büyükşehir Belediyesi önünden başladı. Işıklar Caddesi, Burhanettin Onat Caddesi üzerinden Doğu Garajı'na kadar devam eden tur, İsmet İnönü Kentsel Yaşam Alanı'ndaki ANTBİS istasyonunda sona erdi.

Bisiklet turunda kondisyonuyla dikkat çeken Menderes Türel, hafta da üç gün spor yaptığını Ramazan dolayıyla ara verdiğini, spora bayramın hemen ardından yeniden başladığını söyledi. Başkan Türel, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde destek vermek için düzenlenen etkinlik için AK Parti gençlik kollarına teşekkür etti.

TALEBE GÖRE YAYGINLAŞACAK
ANTBİS'in 6 istasyonda 40 bisikletle halka hizmet vereceğini kaydeden Başkan Türel, “ANTBİS aynı zamanda Antalya'nın ulaşım hizmetinde katkı sağlayacak. Bu bir başlangıç, halkımızın talebine göre ANTBİS'i yeniden gözden geçireceğiz. Bir kısmı BAKA, bir kısmı da Antalya Büyükşehir Belediye bütçesiyle hayata geçen bir projedir. Vatandaşlarımız 1 saate kadar ücretsiz bisiklete binebilecek. Bir sefere mahsus 5 TL kart ücreti ödeyecekler. İsteyen vatandaşlar karta yükleme yapabilirler, kredi kartlarıyla da 50 TL'lik depozito karşılığında bisikletleri kullanabilirler. İki saatten sonra 3 TL, üç saatten sonra ise 5 TL'lik ücret ödeyerek bu hizmetten faydalanabilirler. Halkımız 1 saat Antalya'da ücretsiz seyahat edebilme hakkına sahip."

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütünce ise ANTBİS'in hayırlı olmasını dileyerek, “Belediye başkanlarımız ve gençlerimizle birlikte pedal çevirmek çok keyifli oldu. ANTBİS projesi Antalya'ya için hayırlı olsun. Bu proje Antalya'nın diğer ilçelerinde de yaygınlaşarak kullanılır ve ulaşıma çevreci bir çözüm olur" dedi. 

Son Güncelleme: 08.08.2014 16:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.