Başkan Uysal'dan esnafa ziyaret

MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, şiddetli yağış nedeniyle 20 metrelik beton sundurmanın çöktüğü Sinan Mahallesi çarşısındaki işhanı esnafına geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

17 Ocak 2017 Salı 11:16
Başkan Uysal'dan esnafa ziyaret
Başkan Ümit Uysal, Antalya'da geçen hafta etkili olan şiddetli yağış nedeniyle Sinan Mahallesi çarşısında bir işhanına ait beton sundurmanın çöktüğü Hüsnü Karakaş Caddesi'ndeki esnafı ziyaret etti. Başkan Yardımcısı İbrahim Cephaneci ve Sinan Mahallesi Çarşı Esnafı Derneği Başkanı Saim Koçak'ın eşlik ettiği Başkan Uysal, sokakta esnafı tek tek ziyaret etti, talepleri olup olmadığını sordu. Belediyenin çalışmalarıyla hayatın normale döndüğü sokakta Başkan Uysal, olayda can kaybı yaşanmamasının tek teselli olduğunu söyledi. Başkan Uysal, belediye olarak her zaman esnafın yanında olduklarını söyledi. 


Son Güncelleme: 17.01.2017 11:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.