Başkan Uysal'a sürpriz hediye

İŞİTME engelli ressam Mustafa Alper Kocabıyık, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'a, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'yla yan yana çizdiği karakalem tablosunu hediye etti.

28 Eylül 2016 Çarşamba 13:18
Başkan Uysal'a sürpriz hediye
Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın "Ulaşılabilir olmak ve ulaşılabilir kalmak en önemli ilkemiz" diyerek her çarşamba düzenlediği 'Randevusuz Görüşme' gününde Turunç Masa'da vatandaşlarla görüştü. Görüşmeler sırasında işitme engelli ressam Mustafa Alper Kocabıyık, Başkan Uysal'a, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'yla yan yana çizdiği karakalem tabloyu hediye etti. Başkan Uysal, Kocabıyık'a teşekkür ederken Muratpaşa'da sanatı ve sanatçıyı desteklediklerini, onların kendini geliştirecek ortamı yaratmak için çalıştıklarını söyledi. 

Son Güncelleme: 28.09.2016 13:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.