Başkan Uysal: İyilikler kazansın

MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, 2020'nin iyiliklerin kazandığı bir yıl olması dileğinde bulunarak, "2020 yılı hepimize kutlu olsun" dedi.

30 Aralık 2019 Pazartesi 13:33
Başkan Uysal: İyilikler kazansın

ANTALYA, (DHA) -

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Uysal, 2020'nin Muratpaşa'da kadın, engelli, çocuk, genç, yaşlı herkese, eğitimden sağlığa, sosyal hayattan istihdama hayatın her alanında yüksek bir yaşam standardını oluşturmak için sürdürdükleri hizmet ve projelerin artarak devam edeceği bir yıl olacağını söyledi.

Başkan Uysal, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"İyisiyle kötüsüyle, acı tatlı anlarla 2019 geride kaldı. Yeni bir yıla merhaba diyoruz. Arzu ederiz ki ve dileriz ki 2020 yılı güzelliklerin, sevginin, saygının, komşuluğun paylaşıldığı bir yıl olsun. Şehrimizde, ülkemizde ve dünyada iyilikler kazansın. 2020 yılı hepimize kutlu olsun."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.