Başkan Uysal, gençlerle gitar çaldı

MURATPAŞA Belediyesi'nin ODTÜ Antalya Mezunlar Derneği ve Adalya Vakfı'yla hayata geçirdiği ODTÜ Gençlik Parkını ziyaret eden Belediye Başkanı Ümit Uysal, gençlerle derse girip, birlikte gitar çaldı.

20 Şubat 2018 Salı 11:35
Başkan Uysal, gençlerle gitar çaldı

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Belediye, ODTÜ Antalya Mezunlar Derneği ve Adalya Vakfı işbirliğiyle hayata geçirilen ODTÜ Gençlik Parkı'nı ziyaret etti. ODTÜ Antalya Mezunlar Derneği Başkanı Yıldırım Şimşek'ten çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Uysal, gençlerle sohbet etti. Başkan Uysal, İngilizce ve gitar dersi verilen sınıfları da ziyaret etti. Müzik eğitimi verilen sınıfta; gençlerle birlikte 'Cemalım' türküsünü gitarla seslendiren Başkan Uysal, Lavinya'nın Aşkla İmtihanı adlı öykü kitabını da imzalayarak ODTÜ Gençlik Parkı kütüphanesine hediye etti.

ODTÜ GENÇLİK PARKI NEDİR?

Proje, gençlerle uzun dönemli bir işbirliği sonucu onları özgüven kazanmış, belli konularda uzman eğitimi ve stajlarını almış, iş bulabilen, Türkiye'ye katkı sağlar hale getirmeyi amaçlıyor. Beyaz Dünya Kavşağı'nda yer alan 1050 metrekarelik alanda açılan ODTÜ Gençlik Parkı'nda programı ODTÜ tarafından hazırlanan İngilizce eğitimi başta olmak üzere bilgisayar eğitimi ve 11'inci sınıflar için matematik ve Türkçe dersleri veriliyor. Bununla birlikte gitar, satranç, tiyatro ve dans eğitimlerinin de verildiği parkta öğrencilerin sosyalleşmesi için ücretsiz konserler, tiyatro ve sinema gösterilere katılma şansı sağlanıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.