Başkan Uysal'dan 29 Ekim mesajı

MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde çok değerli, çok büyük işler başardık. Bunu hatırlamazsak, gelecekte daha büyük işler yapma konusunda kendimizde yeterli enerjiyi bulamayabiliriz" ifadelerine yer verdi.

27 Ekim 2017 Cuma 12:17
Başkan Uysal'dan 29 Ekim mesajı

Başkan Uysal, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 94'üncü yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, 29 Ekim'in yok olma tehdidi altındaki bir ulusun küllerinden doğup, filizlenerek geleceğe umutla bakan bir Cumhuriyeti inşa ettiği tarih olduğunu söyledi.


BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Ümit Uysal, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“29 Ekim, bizim için çok önemli bir tarih. Bütün bir ulus olarak yok olma tehlikesini atlatıp yeni bir Cumhuriyetle küllerimizden yeniden doğduğumuz, yeniden filizlendiğimiz; modern, çağdaş, geleceğe umutla bakan bir Cumhuriyeti inşa ettiğimiz tarih. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde çok değerli, çok büyük işler başardık. Bunu hatırlamazsak gelecekte daha büyük işler yapma konusunda kendimizde yeterli enerjiyi bulamayabiliriz. O yüzden, ülkemizin kuruluş yıl dönümünü, Cumhuriyetimizin kuruluş yıl dönümünü en güzel şekilde, hep birlikte, bütünlüklü bir şekilde kutlamak her birimizin ayrı ayrı görevidir. Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun.

28 EKİM DAVETİ

Başkan Uysal, Muratpaşa Belediyesi olarak Cumhuriyet Bayramı'nı bu yıl 28 Ekim Cumartesi günü Konyaaltı Varyantı'ndan başlayacak fener alayı ve ardından Cumhuriyet Meydanı'nda Bulutsuzluk Özlemi ve Sümer Ezgü konseriyle kutlayacaklarını belirtti. Başkan Uysal, tüm Antalya'yı saat 18.00'de başlayacak fener alayına davet etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.