Başkan Turgay Genç'e 'meslektaş' ziyareti

CHP Döşemealtı İlçe Başkanı Zekeriya Altun ve yönetim kurulu üyeleri, 5 Ekim Dünya Mimarlar Günü dolayısıyla asıl mesleği mimarlık olan Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'i makamında ziyaret etti.

05 Ekim 2016 Çarşamba 11:52
Başkan Turgay Genç'e 'meslektaş' ziyareti
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Mimarlar Günü dolayısıyla CHP Döşemealtı İlçe Başkanı Zekeriya Altun, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hanife Aldemir, parti yöneticilerini kabul etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti bildiren Başkan Turgay Genç, “Benim için son derece anlamlı olan bu özel günü unutmayan herkese teşekkür ederim" dedi. Mimarlığın dünya ve insanlık için son derece önemli olduğunu bildiren Başkan Genç, "Bu vesile ile ben de tüm meslektaşlarımın 'Dünya Mimarlar Gününü' kutluyorum" dedi.
CHP Döşemealtı İlçe Başkanı Zekeriya Altun ise "Mesleği mimarlık olan bir belediye başkanı ile çalışmak ayrıcalıktır. Döşemealtı'nın gelişimi için hazırlanan ve uygulamaya konulan projeler de bu ayrıcalık daha iyi görülmekte. En önemlisi de halk tarafından da takdirle karşılanmaktadır" diye konuştu. 

Son Güncelleme: 05.10.2016 11:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.