Başkan Türel’den Bayram mesajı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalyalıların Ramazan Bayramı’nı kutlayarak, bayramın en güzel şekilde yaşanması için ulaşımda, mezarlıklarda, toplu mekanlarda gerekli tedbirlerin alındığını bildirdi.

25 Temmuz 2014 Cuma 12:09
Başkan Türel’den Bayram mesajı
Başkan Türel Ramazan Bayramı mesajında, “Hayır, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazan ayını onbinlerce Antalyalı ile birlikte iftar sofralarında birlikte geçirdik, ülkemiz ve milletimiz için, İslam aleminin ve Gazze'nin mazlumları için birlikte dua ettik. Büyükşehir Belediyesi olarak maddi ve manevi beraberlik ve yardımlaşma hususunda gece gündüz vatandaşımızın hizmetinde olduk.Şimdi ise yine hayır, hürmet, sevgi ve beraberlik günleri olan mübarek Ramazan Bayramı'nı birlikte yaşamaktan bahtiyarlık duyuyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak Antalya’mızda Ramazan Bayramının en güzel şekilde yaşanması için ulaşımda, mezarlıklarda, toplu mekanlarda gerekli tedbirleri almış bulunuyoruz. Ekiplerimiz 24 saat hizmetinizde olacaktır” ifadelerine yer verdi.

Antalyalıların bayramını kutlayan Başkan Türel mesajında şunları kaydetti:
“Türkiye'nin her yerinden gelen yakınlarınız, misafirlerinizle, aileniz ve komşularınızla beraber Bayramı huzur, afiyet ve bereketle kutlamanızı diliyorum. Allah ailenizle, çoluk çocuğunuzla sağlık ve afiyet içinde, huzur ve bereket içinde bir bayram geçirmenizi nasip etsin. Ramazan Bayramının hepinize, Türk ve İslam alemine hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” 

Son Güncelleme: 25.07.2014 12:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.