Başkan Türel: Heybemiz hizmetlerle dolu

BÜYÜKŞEHİR Belediye Başkanı Menderes Türel, “Heybemiz hizmetlerle dolu. Vatandaşlarımızın arasına girdiğimizde alnımız ak yüzümüz pek. Hesabını veremeyeceğimiz hiçbir şey olmadığı için halkımızın bize teveccühü de yüksek" dedi.

26 Ocak 2018 Cuma 16:41
Başkan Türel: Heybemiz hizmetlerle dolu

Ak Parti Kepez İlçe Teşkilatı'nı ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, hizmetlerini anlattı. Büyükşehir Belediyesi olarak Kepez'e çok önemli hizmetler yaptıklarını belirten Başkan Türel, “Kepez'e baktığımızda, Süleyman Demirel Bulvarı'ndaki 120 milyon TL'lik alt yapı yatırımı ile Varsak'ın yağmur suyunu çözdük. Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi Kepez Santral'de. 8 senede 12 bin konut yapılacak. 3 bin 200 hak sabine 5 bin 200 konut yapıyoruz" diye konuştu.

ZIP ZIP PARK ANISI

Zıp Zıp Park'ın Kepez'de olduğunu ve büyük ilgi gördüğünü anlatan Türel, “Bir gün uçakla Ankara'dan dönüyorum yanımda 10 yaşlarında bir çocuk, 'Antalya'da ne yapacaksın' diye sordum çocuk 'Zıp Zıp Parka gidiyorum' dedi. Annesi de dedi ki 'Halası oraya yakın oturuyor sırf Zıp Zıp Park için geliyoruz. Çok güzel bir hizmet olmuş teşekkür ederiz.' Bir CHP Genel Başkan Yardımcısı'nın eşiymiş. Ben de mutlu oldum tabi" dedi.

ÜÇÜNCÜ ETAP RAYLI SİSTEM

Üçüncü etap raylı sistemin büyük kısmının Kepez'den geçtiğini belirten Başkan Türel, "Hedefimiz 2019 Mart'tan önce kampüsün alanına kadar yetiştirmekti fakat Dünya Bankası'yla teknik bir sorun yaşadık. Sorun çözüldü gibi o yüzden birkaç ay geciktik. Hedefimiz artık raylı sistemi Varsak'tan Otogar Kavşağı'na kadar 2019 Mart öncesinde çalıştırmaya başlamak. Seçime kadar Varsak'tan en azından Otogar Kavşağına kadar bağlayıp, bu güzergahtaki mahallelerin raylı sistemle ister Aksu, ister Expo, ister Işıklar her tarafa ulaşmasını sağlayacağız" dedi.

ANTALYA'NIN İLK 4 KATLI KAVŞAĞI

Kepez'deki katlı kavşağın bitmek üzere olduğunu kaydeden Başkan Türel, “Şubat sonu inşallah tamamı bitecek. Gazi Bulvarı üzerindeki hemzemini bu hafta sonu açıyoruz. Üstte artık kapalı bir taraf kalmayacak, sadece alt geçişlerle ilgili çalışmalar devam edecek. Onu da inşallah Şubat sonunda hizmete açarız. Antalya'da başka 4 katlı kavşak yok" dedi.

KEPEZ'E HELALİ HOŞ OLSUN

Havaalanı- Toptancı Hal- Altınova Bulvarı'nın yaklaşık 50 milyon liralık bir yatırım olduğunu söyleyen Türel, “Onun Varsak'a kadar devamını yapıyoruz. Bir kısmı bitti. Tamamı 80-90 milyonluk bir yatırım. Bunların hepsi Kepez'e helali hoş olsun. Kepez ziyadesiyle hak ediyor" dedi.

HEYBEMİZ HİZMETLERLE DOLU

“Heybemiz hizmetlerle dolu" diyen Başkan Türel, “Bugün eski Sigorta Hastanesi'nin oradan başlayıp milletvekillerimizle yürümeye başladık. Yeni yapmış olduğumuz Şarampol Caddesi muhteşem olmuş. Kalekapısı ve Tophane Çay Bahçesi'ne kadar yürüdük. Vatandaşın ve esnafın ilgisi yoğundu. Vatandaşın arasına çıktığımızda elhamdülillah hesabını veremeyeceğimiz hiçbir şey olmadığı için teveccüh de maşallah yüksek oluyor. Onların arasına girdiğimizde alnımız ak yüzümüz pekti. Çünkü heybemiz hizmetle dolu" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İlhan Kalender 2018-01-26 19:14:34

Yapılan hizmetleri görmezden gelenin gözüne-dizine durur.Ancak boğa çayı(Konyaaltı ) çılgın projelerinde endişelerim var.Dahası, daha öncelikli ihtiyaçlarımızı var mesela içme suyu gibi.Manavgat ta ki arıtma tesisi antalya ya kazandırılacak idi.dahasıkıntı var ama neyse.