Başkan Türel 2 önemli projeyi inceledi

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, kentin çehresini değiştirecek Cumhuriyet Meydanı ve Şarampol projelerini yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Türel, Şarampol projesinin hızla devam ettiğini belirterek, Cumhuriyet Meydanı'nın da 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda hazır olacağını söyledi.

19 Mayıs 2017 Cuma 15:34
Başkan Türel 2 önemli projeyi inceledi
Menderes Türel, kent merkezinde devam eden 2 önemli projenin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Türel'in ilk durağı Cumhuriyet Meydanı'nın 1.5 kat daha büyütülüp Antalyalıları Kaleiçi ve Akdeniz'le buluşturacak proje çalışmaları oldu. Büyükşehir Belediyesi ekibiyle birlikte inşaat çalışmalarını inceleyen Başkan Türel, son durum hakkında bilgi aldı.

ŞARAMPOL CADDESİ'Nİ İNCELEDİ
Başkan Türel daha sonra kentin yeni cazibe merkezi olacak 'Efsane Geri Dönüyor' sloganıyla dünyanın en güzel alışveriş sokaklarından biri haline getirecek proje çalışmalarının devam ettiği Şarampol Caddesi'ne geçti. Şarampol Projesi kapsamında devam eden inşaat çalışmalarını inceleyen Türel, esnaf ve vatandaşlarla da sohbet etti. Başkan Türel, Cumhuriyet Meydanı ve Şarampol projelerinin Antalya'nın cazibesini artıracağını vurguladı.
Başkan Türel inceleme gezisinde, Antalyalıların buluşma noktası olan Cumhuriyet Meydanı'nın yenilenen çehresiyle 30 Ağustos Zafer Bayramı'na yetiştirileceğini açıkladı. Şarampol Projesi kapsamında tramvay güzergahında kullanılacak malzemeleri seçen Başkan Türel, Tonguç Caddesi'nin kuzey kısmının da kısa sürede tamamlanacağını söyledi.


Son Güncelleme: 19.05.2017 15:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.