Başkan Topaloğlu, genç müzisyenlerle buluştu

KEMER Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediyesi Çocuk ve Gençlik Bandosundaki genç müzisyenlerle bir araya geldi. 

30 Ağustos 2021 Pazartesi 14:49
Başkan Topaloğlu, genç müzisyenlerle buluştu

(DHA)-

Henüz yeni kurulan ve kısa süre içerisinde büyük işler başaran genç müzisyenler, Kemer Belediye Başkan Topaloğlu'nun misafiri oldu. Kemer Belediyesi Çocuk ve Gençlik Bandosu Şefi Furkan Üstündağ eşliğinde 'Kemer'de sanat var' sloganıyla yola çıkan genç müzisyenler düzenlenen etkinlikte Başkan Topaloğlu ile yemek yiyerek sohbet etti. 

Gençlerle tek tek sohbet eden Başkan Topaloğlu, "Furkan Üstündağ'ın eşliğinde müzik hayatına adım atan çocuklarımızla bir araya geldik. Kısa sürede büyük işler yaptılar. Geçen gün de Türkiye'nin ünlü opera sanatçısı tenor Hakan Aysev ile bir konser verdiler. Kendilerini tebrik ediyorum. Gençlerimize sahip çıkmaya devam edeceğiz. Kemer'de sanat var" diye konuştu. 

Şef Furkan Üstündağ ise her zaman gençlerin yanında olduğu ve çocuklara sahip çıktığı için Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na teşekkür etti. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.