BAŞKAN ŞAHİN'İN ACI GÜNÜ

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in annesi Zeynep Şahin, 86 yaşında vefat etti. Bir süredir tedavi gördüğü belirtilen Zeynep Şahin’in cenazesini, Başkan Halil Şahin omuzlarında taşıdı.

01 Ekim 2019 Salı 12:04
BAŞKAN ŞAHİN'İN ACI GÜNÜ

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in bir süredir tedavi gören annesi Zeynep Şahin, 86 yaşında hayata gözlerini yumdu. Şahin’in cenazesi, dün ikindi namazının ardından Güloluk Mezarlığı’na defnedildi. Cenaze törenine Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Aksu Kaymakamı Aydın Ergün, siyasi parti il ve ilçe başkanları, meclis üyeleri, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Anne Zeynep Şahin’in cenazesini, Başkan Halil Şahin mezarına kadar omuzlarında taşıdı. Halil Şahin, cenaze töreninin ardından taziyeleri kabul etti.

Son Güncelleme: 01.10.2019 12:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.