Başkan Şahin'den yazılı açıklama

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, son günlerde belediyede yaşandığı iddia edilen olayla ilgili yazılı açıklamada bulundu. Ortaya atılan iddiaların asılsız olduğunu ifade eden Şahin, hukuki olarak gerekli mercilere başvuracaklarını dile getirdi.

11 Ocak 2022 Salı 17:09
Başkan Şahin'den yazılı açıklama

İşte yapılan yazılı açıklama;

Belediyemizde yaşandığı iddia edilen taciz olayı ile ilgili dün sosyal medya üzerinden yayın yapan bir takım kişilerin yayına çıkardığı bir bayanın Türk örf ve adetlerine uygun olmayan konuşmaları vatandaşlarımıza servis edilmiştir. Bahsi geçen konu, bayanın da ifadesiyle, adli yargıya taşınmış olup soruşturma kapsamındadır. Söz konusu bayanın konuştukları kendi beyanlarıdır. Aksu Belediyesi’nin kurumsallığının, böyle bir konunun içerisine sokulmasını ahlaksızlık olarak değerlendiriyoruz. Aksu Belediyesi kurumsal bir yapı olup, kendi içerisinde disiplin mekanizması vardır. Hukuki olarak gerekli mercilere başvurularımızı yapacağız. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Son Güncelleme: 11.01.2022 17:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.