Başkan Gül'den 29 Ekim mesajı

KEMER Belediye Başkanı Mustafa Gül, cumhuriyetin 94'üncü yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, "Cumhuriyete sahip çıkmak, kimsesizlerin kimsesi, mağdurların sesi, adaletin simgesi olmak demektir" dedi.

27 Ekim 2017 Cuma 11:36
Başkan Gül'den 29 Ekim mesajı

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Gül, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Ebedi liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Türk ulusu büyüktür. Özgürlüğü ve barışı sever. Canı pahasına da olsa, cumhuriyeti sonsuza kadar yaşatacak güçtedir' sözünden hareketle 94'üncü yılını kutladığımız cumhuriyetimizi korumaya bir kez daha ant içiyoruz. Çok mutluyuz, heyecanlıyız ve gururluyuz. Bu mutluluğumuzun, heyecanımızın, gururumuzun nedeni, cumhuriyetimize, ulusal birliğimize ve toprak bütünlüğümüze yönelik, içten ve dıştan tehditlere ve saldırılara milletimizin kararlılıkla karşı çıkması ve vatanını canı pahasına korumasıdır. 94'üncü yıldönümünü gururla kutladığımız cumhuriyet, bu ülkenin bütün vatandaşına insanlık onuruna yaraşır bir hayat sunma mücadelesidir. Cumhuriyete sahip çıkmak, kimsesizlerin kimsesi, mağdurların sesi, adaletin simgesi olmak demektir. Bu mutlu, coşkulu günümüzde cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını şükranla anıyor, tüm şehitlerimize ve ebediyete intikal eden gazilerimize Allah'tan rahmet, sağ olan gazilerimize de sağlıklı bir ömür diliyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.