Başkan Genç'ten başsağlığı ziyareti

DÖŞEMEALTI Belediye Başkanı Turgay Genç, İstanbul'daki terör saldırısı nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne taziye ziyaretinde bulundu.

13 Aralık 2016 Salı 17:07
Başkan Genç'ten başsağlığı ziyareti
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Döşemealtı Muhtarlar Derneği yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İlçe Emniyet Müdürü Ali Saydam'ı makamında ziyaret etti. İstanbul'daki patlamada şehit düşen polis memurları için taziyede bulunan Başkan Genç, terörün ve destekçilerinin hiç bir zaman amacına ulaşamayacağını söyledi. Başkan Genç, "Menfur saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Allahtan rahmet tüm milletimize de başsağlığı diliyorum. Terör örgütleri bilmelidirler ki yapacakları hiç bir hain saldırı milletimizin direncini kıramayacak. Türk polisimizin ve askerimizin her zaman yanındayız. Ülkemizin başı sağ olsun" dedi.

Döşemealtı Muhtarlar Derneği Başkanı Mümin İnce de saldırıdan duydukları derin üzüntüyü dile getirerek, Ali Saydam'a ve ilçe Emniyet Müdürlüğü personeline başsağlığı dileklerinde bulundu. Emniyet Müdürü Saydam ise, "Yapılacak her türlü saldırı misliyle karşılığını bulacaktır. Biz tüm terör örgütleri ve destekçilerine ülkemizin bölünmez olduğunu bu güne kadar verdiğimiz şehit kanlarıyla ispat ettik. Bundan sonra da tüm unsurlarımızla kanımızın son damlasına kadar ülkemiz için mücadele etmeye, halkımızın huzur ve güvenini sağlamaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Ziyaretin ardından Belediye Başkanı Turgay Genç, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli tüm personele başsağlığı diledi, birlikte fotoğraf çektirdi.
 

Son Güncelleme: 13.12.2016 17:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.