Başkan Genç, oda başkanlarıyla buluştu

ANTALYA Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği'nin (AESOB) belediye başkanlarıyla esnaf temsilcilerini bir araya getirmek amacıyla düzenlediği 'Belediye Başkanları Buluşması'nın konuğu, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç oldu.

24 Ocak 2017 Salı 13:53
Başkan Genç, oda başkanlarıyla buluştu
AESOB Yönetim Kurulu ve Birlik üyesi odaların başkanlarıyla bir araya gelen Başkan Genç, toplantıya yardımcısı Zafer Yörük ile katıldı. Gazipaşa'dan Kaş'a kadar Antalya'daki 75 meslek odası başkanı da toplantıda yer aldı. AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Başkan Genç'in gerek meclis üyeliği gerekse belediye başkanlığı döneminde esnafın yanında olduğuna vurgu yaptı. Dere, “Belediye başkanımız Genç bugüne kadar sayısız projeye imza attı ve bu projelerle Döşemealtı'nı marka haline getirdi. Park, pazaryeri, meydan, yol gibi onlarca projeye imza atan Başkan Genç, hem halkın hem de esnafın refahı için ilk günkü aşkla görevini yürütmektedir" dedi.



Döşemealtı'nın kentin planlı rezerv sahası olduğunu ifade eden Turgay Genç, kente yapılacak büyük çaplı yatırımların tek adresinin Döşemealtı olduğuna dikkat çekti. Açılacak çevre yollarıyla ilçenin stratejik öneminin artacağını belirten Genç, otogarın da taşınmasının ilçenin gelişimini hızlandıracağını söyledi. Genç, “Belediye olarak planlamalarımızı tamamladık. 100 bin metrekare alanı Büyükşehir Belediyesi'ne bedelsiz tahsis ettik. Büyükşehir Belediyemiz 2017 programına aldı. Modern kent otogarının ihalesi en kısa sürede yapılacak" dedi.



Adlıhan Dere ise meslek odası başkanlarına çağrıda bulunarak, “Yatırım yapacaksanız Döşemealtı'na yapın" dedi. Konuşmaların ardından oda başkanları, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'e sorunları ve talepleri iletti. Toplantı sonunda Adlıhan Dere, Başkan Turgay Genç'e Ahi Evran heykeli hediye etti. Başkan Genç konuşmasının sonunda geçen yıl mart ayında hayatını kaybeden AESOB eski Başkanı Abdullah Sevimçok'u da andı. 

Son Güncelleme: 24.01.2017 13:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.