Başkan Böcek'ten anlamlı iftar

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 11 ayın sultanı Ramazan ayının sonuna yaklaştığımız şu günlerde şehit aileleri, gaziler ve yakınlarına iftar yemeği verdi.

23 Temmuz 2014 Çarşamba 13:16
Başkan Böcek'ten anlamlı iftar
Şehit aileleri, gaziler ve yakınları, Konyaaltı Belediyespor Kulübü yönetimi ve sporcuları ile Konyaaltı Turizm ve Eğitim Vakfı Yönetimi, Başkan Muhittin Böcek'in düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar yemeğinde konuşan Başkan Böcek, bir lokmayı birlikte paylaşmanın değerine vurgu yaparken, şu ifadeleri kullandı:

"Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Şehitlerimizin aileleri ve gazilerimizle bir araya gelmek bizim için her zaman onur verici olmuştur. Ramazanınız mübarek olsun. Vatan savunmasında şehit olan evlatlarımıza, kardeşlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum. İslam dünyasında Müslümanlar sıkıntı içerisindeler. Bizler bugün onlar için dua ediyoruz. Güzel anlarda ve zamanlarda bir arada olalım."

Başkan Muhittin Böcek, konuşmasının ardından davetlileri masalarında ziyaret ederek onlarla sohbet etti. Konyaaltı Belediyesi'nin teras katında düzenlenen iftar yemeği, İsrail'in Gazze'ye karşı işlediği zulme karşı edilen duayla sonlandı. 

Son Güncelleme: 23.07.2014 13:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.