Başkan Böcek'e muhtarlardan ziyaret

KONYAALTI Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Türkiye Muhtarlar Derneği Genel Başkan Yardımcısı Şaban Gökdere ve Antalya'daki muhtar temsilcilerini kabul etti.

07 Aralık 2016 Çarşamba 16:54
Başkan Böcek'e muhtarlardan ziyaret
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Türkiye Muhtarlar Derneği Genel Başkan Yardımcısı Şaban Gökdere, Türkiye Muhtarlar Derneği Antalya Şube Başkanı Mustafa Yılmaz, Muratpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Akçan ve Konyaaltı bölgesi muhtarlarını kabul etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Böcek, yerel yönetimlerle vatandaşlar arasında hizmetlerin daha etkin bir yerine getirilmesinde muhtarların önemi bir yere sahip olduğunu söyledi.
Bölgelerindeki muhtarların vatandaşa daha iyi hizmet sunması adına önemli çalışmalar yaptıklarını ifade eden Başkan Böcek, "Muhtar evlerimizi yapıyoruz. Yakın zamanda 4 yeni muhtar evini tamamlamış olacağız. Konyaaltı Belediyesi olarak bir ilke imza atarak, muhtarlıkların su ve elektrik faturaları belediyemiz tarafından ödeniyor. Bünyemizde Muhtar İşleri Müdürlüğümüzü kurduk. Muhtarlarımız ile mahallerimizin sorunlarını hızla çözüme kavuşması adına düzenli toplantılar yapıyoruz" dedi.
Türkiye Muhtarlar Derneği Genel Başkan Yardımcısı Şaban Gökdere de Başkan Böcek'e muhtarlara verdiği destekten dolayı teşekkür etti. 

Son Güncelleme: 07.12.2016 16:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.