Başkan Böcek'ten işçileri sevindiren imza

CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, belediyede çalışan kadrolu işçilerin günlük taban ücretlerini ek protokol ile yükseltti.

15 Mart 2019 Cuma 15:20
Başkan Böcek'ten işçileri sevindiren imza

CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, belediyede çalışan kadrolu işçileri sevindiren bir imza attı. Yıllık enflasyonun yüzde 20 üzerinde çıkması sebebiyle Konyaaltı Belediyesi ve Belediye-İş Sendikası arasında yapılan ek protokol ile sendika sözleşmesinde düzenleme yapıldı. Başkan Muhittin Böcek ile Belediye-İş Sendikası Antalya Şube Başkanı Mehmet Mercan, yapılan anlaşma sonrasında ek protokolü imzaladı.


Başkan Böcek, ek protokolün belediyedeki kadrolu işçilerine hayırlı olmasını dileyerek, “Belediyemizde kadrolu işçilerimizin yevmiyelerinde düzenleme yaptık. En düşük yevmiye 185 TL'ye, en yüksek yevmiye ise 205 TL olarak belirlendi. 15 Şubat 2019 tarihinden geçerli olacak ek protokolümüzü imzaladık. Hayırlı olsun" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.