Başkan Böcek Arabaşı Gecesi'nde

KONYAALTI Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Konyalılar Derneği tarafından bu yıl ilki düzenlenen Arabaşı Gecesi'nde büyük coşkuyla karşılandı.

16 Ocak 2017 Pazartesi 11:41
Başkan Böcek Arabaşı Gecesi'nde
Efsane Köy Kahvaltısı Restoran'da düzenlenen geceye, Başkan Muhittin Böcek'le birlikte Konyaaltı Kaymakamı İbrahim Keklik, Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek de katıldı. Konuşmasında Arabaşı Gecesi'nin bu yıl ilkini düzenlediklerini ve bu etkinliği Antalya'da gelenekselleştirmek istediklerini ifade eden Antalya Konyalılar Derneği Başkanı Hasan Hüseyin Cengiz, birlik ve beraberlik duygularının bu tür etkinliklerle daha da arttığını söyledi.
Mevlana'nın 'Ne olursan ol yine gel' diyerek herkesi kucakladığına işaret eden Başkan Böcek, "Bir millet ne kadar güçlü geçmişe sahipse o milletin geleceği de o kadar büyük olur. Türk milleti olarak çok köklü ve güçlü bir geçmişe sahibiz. Antalya ve Konya büyük iki şehirdir. Bu iki şehir mutlak dayanışma ve işbirliği içindeler. Buradaki Konyalı vatandaşlar da bunun en güzel örnekleri" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Hasan Hüseyin Cengiz, Başkan Böcek'e desteklerinden dolayı teşekkür etti. Konuşmaların ardından Konyalı hemşehrililer müzik eşliğinde eğlenip sohbet etti. 

Son Güncelleme: 16.01.2017 11:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.