Baro'dan Başkan Uysal'a ziyaret

MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya Barosu Başkanı Polat Balkan ve yönetim kurulunu makamında ağırladı. Ziyarette her iki Başkan, birlikte çalışmaya hazır oldukları mesajı verdi.

13 Aralık 2016 Salı 10:50
Baro'dan Başkan Uysal'a ziyaret
Antalya Barosu Başkanı Balkan ve yönetim kurulu Belediye Başkanı Ümit Uysal'a ziyarette bulundu. Bir dönem Muratpaşa Belediyesi'nde görev alan Baro Başkanı Balkan'a ziyarette Başkan Yardımcısı Hüseyin Geçilmez, sayman Lider Tanrıkulu, yönetim kurulu üyeleri Can Ercan, Mehmet Kaya, Salim Aykut eşlik etti.
Meslektaşları ve eski çalışma arkadaşı Baro Başkanı Balkan'la samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede Belediye Başkanı Uysal, gelecek dönem çalışmaları için başarı dileklerinde bulundu.
Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğine dikkat çeken Başkan Uysal, “Antalya Barosu'nun hukukun üstünlüğü mücadelesinde başarılar diliyorum" dedi. Ziyarette her iki Başkan, her konuda birlikte çalışmaya hazır olduklarını dile getirdi.
 

Son Güncelleme: 13.12.2016 10:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.