ATSO'nun kurumsal yapısı tescillendi

ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, ATSO'nun TSE'nin incelemeleri sonucu ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Standardı'na geçişini tamamladığını kaydetti.

06 Eylül 2018 Perşembe 12:05
ATSO'nun kurumsal yapısı tescillendi

ISO 9001:2015 denetimi ile ATSO'nun başarılı kurumsal yapısının tescillendiğini belirten Davut Çetin, şunları kaydetti;

“Antalya Ticaret ve Sanayi Odası sürekli kendini geliştirmeyi ve yenilemeyi gündeminde tutarak, verdiği hizmetleri standartlaşmayı sağlamak, verimliliği artırmak ve değişim sürecini başlatmak amacıyla, 2003 yılında ISO 9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi'ni ilk defa uygulamaya geçirmiş ve TSE'den Kalite Yönetim Sistemi Belgesini almıştır. Odamız 3-4 Eylül 2018 tarihlerinde ise TSE denetçileri Ahmet Eryurt ve Oğuz Ünlü tarafından yapılan tetkik sonucunda, ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Standardına geçişini tamamlamıştır.

Böylece ATSO, hizmetlerin sürekli iyileştirilmesi, tabi olduğu mevzuatın gerekliliklerinin yerine getirilmesi, üye memnuniyetinin artırılması noktasındaki hizmetlerini kalite yönetim sistemi bünyesinde güvenceye almış oluyor. Nitekim ISO 9001:2015 denetimi ile de ATSO'nun başarılı kurumsal yapısı tescillenmiş oldu. Belge geçişinin yapılması ve ATSO'nun kurumsal yapısının başarısının dış denetçiler tarafından tescil edilmesinden büyük memnuniyet duyuyorum."

Son Güncelleme: 06.09.2018 12:06
Anahtar Kelimeler:
ATSODavut çetin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.