Antalya'nın yeni yaşam merkezi

MURATPAŞA Belediyesi, Antalya'da bir kuşağın çocukluk ve gençlik yıllarının en büyük eğlencesi 'Dedeman Aquapark'ı kent sakinlerine yeni bir yaşam merkezi olarak sunmak için son düzenlemeleri yapıyor.

31 Ocak 2017 Salı 13:53
Antalya'nın yeni yaşam merkezi
Antalya'da bir döneme damgasını vuran ancak Aralık 2012'de yıkılan Dedeman Aquapark, Muratpaşa Belediyesi'nce herkesin kendisine ilişkin bir şeyler bulabileceği yeni bir yaşam merkezi olarak devam eden düzenleme çalışmalarında sona geldi. Bilim adamı ve siyasetçi Erdal İnönü'nün adını taşıyacak Kent Parkı'nda çalışmalar Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nce yürütülüyor. Manavoğlu Parkı içinde ve aynı zamanda 1'inci derece doğal sit alanı statüsünde bulunan alanda mevcut yapılar korundu. Havuz alanlarında ve tescilli yapılarda hem güçlendirme hem de yenileme çalışması yapıldı.



Belediye Başkanı Ümit Uysal, falezler, Akdeniz ve Beydağları manzarasına sahip Erdal İnönü Kent Parkı'nın ressamların, müzisyenlerin, gençlerin, çocukların, yaşlıların, evinde el emeğiyle ortaya çıkardığı ürünleri satmaya çalışan kadınların, gün içinde bir kafeteryada biraz soluklanmak isteyen kent sakinlerinin kullanabileceği bir yaşam merkezi olacağını söyledi. Başkan Uysal, “Erdal İnönü Kent Parkı'nın günün her saatinin yaşanacağı bir alan olacak" dedi.

Son Güncelleme: 31.01.2017 13:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.