Altıntaş'ta çözüme çok az kaldı

Altıntaş Mahallesi’ndeki imar sorununun çözümü için ilk adım olan şerhlerin kalkmasına az kaldığını belirten Başkan Şahin, “İlgili bakanlıklarla konunun çözümü için yoğun bir çalışma içindeyiz. Halkımız az daha sabretsin” dedi

29 Mayıs 2017 Pazartesi 13:49
Altıntaş'ta çözüme çok az kaldı
Altıntaş Mahallesi’nden bir heyet Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’i ziyaret ederek mahallenin imar çalışmaları ve şerhler konusunda bilgi aldı. Başkan Şahin’e, mahalledeki imar sorununun çözümü konusundaki çalışmaların hangi aşamada olduğunu soran mahalle halkı, çözümün bir an önce sağlanmasını istedi. Mahalle Muhtarı Bilal Çelik ve beraberindeki heyeti dinleyen Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, hem soruları yanıtladı hem de yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.



YOĞUN MESAİ HARCANIYOR
Planlama süreciyle ilgili bilgi aktaran Başkan Şahin, “Biz Aksu Belediyesi olarak üzerimize düşen çalışmayı yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Büyükşehir Belediyemiz ile koordineli şekilde çalışıyoruz. İlgili Bakanlıklar ve kurumlarla konuyu görüşüp çözüme kavuşturmak için yoğun mesai harcıyoruz. Ama bu konular çok zaman alan konular. Şu ana kadar çözüm konusunda ciddi mesafeler aldık. Menderes Türel başkanımız da konuyu yakından takip ediyor. İnşallah en kısa zamanda bu sorunu çözeceğiz ve şerhleri kaldıracağız. Ama her şeyin kanun, nizam çerçevesinde olması gerektiğinden biraz zaman alıyor. Halkımız sabretsin ve bize güvensin” dedi.

Son Güncelleme: 29.05.2017 13:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.