Aksu'da okul bölgelerine sıkı denetim

AKSU Belediyesi ve Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, okulların güvenliğinin sağlanması amacıyla denetim yapıldı.

28 Eylül 2016 Çarşamba 10:41
Aksu'da okul bölgelerine sıkı denetim
Eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrencilerin daha huzurlu ve güvenli bir ortamda eğitim almalarını sağlamak amacıyla Aksu İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Aksu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ortak çalışma yaptı. Okul bölgelerindeki kafe, internet salonu, kırtasiye, market ve benzer yerler denetlendi.
Ekipler, işletmelerde maytap, açık sigara, alkol ve diğer yasaklı maddelerin satılıp satılmadığını kontrol etti, işletme sahiplerini yasaklı maddelere karşı uyardı. Yasalara aykırı faaliyet gösteren bir internet kafe, cezai işlem uygulanarak faaliyetten men edildi. Okul çıkış saatlerinde öğrencilerle de görüşen emniyet ve zabıta müdürlüğü ekipleri, yasaklı ve tehlikeli maddelere karşı uyarıda bulundu.
Denetimlerin belirli aralıklarla devam edeceği açıklandı. 

Son Güncelleme: 28.09.2016 10:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.