Aksu kültür merkezi için düğmeye basıldı

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Kültür Merkezi’nin yapılması için çalışmalara başlanacağını ifade etti.

30 Mart 2021 Salı 17:14
Aksu kültür merkezi için düğmeye basıldı

Aksu için önemli eser olabilecek Kültür Merkezi’nin yapılması için düğmeye basıldı. Daha önce yapımı gündeme gelen, ancak birçok olumsuzluktan dolayı startı verilmeyen Kültür Merkezi yapımı için kollar sıvandı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, içerisinde 11 ticari alan ile 2 düğün salonun bulunacağı Kültür Merkezi’nin yapılması için sona gelindiğini ifade etti.

Kültür Merkezi yapılacak alanın Çalkaya Mahallesi Serik Caddesi üzerinde eski Fen İşleri Müdürlüğü’nün bulunduğu yer olduğunu söyleyen Şahin, ayrıca mevcut alanın 15 dönüm olduğuna da dikkat çekti.  Şehrin merkezinde dağınıklığın olduğunu ve kentin de ciddi anlamda düğün salonuna ihtiyacı olduğunu ifade eden Şahin, projenin hayata geçirilmesi halinde merkeze ayrı bir görsellik katacağına da vurgu yaptı. 

Haber Merkezi

Son Güncelleme: 30.03.2021 17:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zülfikar 2021-03-30 22:50:55

Aksu’da mahalleler arasında mesafe bakımından ciddi kopukluklar var.Aksu’nun çeşitli köy ve beldelerin ilçe olmak için birleştirilmesinden meydana gelmesi,bir şehir ve ilçe kültürü olmaması en büyük handikap…Özellikle merkez mahalleler ile merkeze uzak mahallelerin birbirinden uzak olduğu ile imkansız.Düşünün ki;Aksu’nun Antalya tarafındaki mahalleleri,Pınarlı,Cihadiye,Güzelyurt,Çamköy,Atatürk,Altıntaş vb.mahallelerden Aksu merkeze ya otobüsle,ya tramvayla,ya da kendi aracınız varsa öyle gidebiliyorsunuz.Yürüyerek gitmek imkansız.Anayolun kenarından bir yayalar için yay kaldırımı yok…Onun için kültür merkezi başkanın dediği yere olursa işlevsiz olur.Pınarlı-Güzelyurt tarafına ayrı bir kültür merkezi yapılmalı…Bu da en iyi ya fuarın olduğu civara veya soğucaksu köprüsü civarına yapılmalı