Aksu değerlendirme ve koordinasyon toplantıları yapıldı

Aksu İlçe Değerlendirme Toplantısı Antalya Valisi Münir Karaloğlu'nun başkanlığında Aksu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

03 Şubat 2017 Cuma 16:24
Aksu değerlendirme ve koordinasyon toplantıları yapıldı
Değerlendirme Toplantısına; Ak Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Aksu Kaymakamı Aydın Ergün, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, İl ve İlçe Kurum Müdürleri ve Aksu Mahalle Muhtarları katıldı. Aksu Kaymakamı Aydın Ergün toplantının açılışında yaptığı konuşmada tarımdan turizme, tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerden, eğitim ve sağlığa, imar sorunlarından, tamamlanmış ve devam eden projelere kadar ilçe ile ilgili kısa bir sunum yaptı.



Aksu Kaymakamı Aydın Ergün’ ün ilçe ile ilgili verdiği bilgilerin ardından Antalya Valisi Münir Karaloğlu “Bu toplantının amacı çözüm üretmek, o yüzden biraraya geldik. Aksu’ nun sorunlarını çözmek için mahalle muhtarlarımızdan kurum müdürlerimize, milletvekillerimizden belediye başkanlarımıza kadar ilçenin sorunlarına birlikte çözüm üretmek için buradayız” dedi. Toplantıda; Aksu’ nun Kaymakamlık Binası ile Kent Meydanı eksikliğinin bir an evvel giderilmesi gerektiği, Aksu Çayı Islah Çalışmaları, Taşkın Koruma Programı, okul ve eğitim ile ilgili sorunlar, elektrik, yol, imar, kadastro, park çalışmalarına kadar bir çok konuda görüş alışverişinde bulunulduğu açıklandı. İlçe Değerlendirme toplantısının ardından; Aksu Belediyesinde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’ in de katılımıyla Koordinasyon Toplantısına geçildiği açıklandı. 




Son Güncelleme: 03.02.2017 16:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.