AKSU BELEDİYESİ ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞIYOR

Aksu Belediyesi sular altında kalan yollarda önemli çalışmalar yapıyor. Belediye, Akgüdük mevkiinde su basan yollara beton dökerek sıkıntıyı gidermeye başladı.

24 Temmuz 2014 Perşembe 11:37
AKSU BELEDİYESİ ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞIYOR
 Çalışmaları denetleyen Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, ilçenin sel sularına teslim olmaması için gerekli tedbirleri almaya çalıştığını aktardı. Başkan Şahin, ilçede her zaman çözüm odaklı çalıştıklarını ifade ederek, “Bu çalışma benim sorumluluğumda değil demeden ilçenin her sorununu çözmek için elimizden geleni yapıyoruz.” dedi.

Aksu’nun Akgüdük mevkiinde, Ecişler ile Toparlar arasındaki servis yolu olan Devlet Su İşlerine ait sulama kanalının bulunduğu yol kışın sel sularına teslim oluyor. Vatandaşın büyük sıkıntı yaşadığı yola Aksu Belediyesi el attı. Yıllarca bölgenin kanayan yarası olan ama bir türlü çözülmeyen sorun nihayet çözüme kavuştu. Su altında kalan yolda çalışma yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yola 150 metreküp beton dökerek yoldaki sorunu çözdü.


SORUNLAR TEK TEK ÇÖZÜLÜYOR
Çalışmaları inceleyen Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Aksu Belediyesi’nde kendileri ile yeni bir dönem başladığını ve yıllardır belediyenin sorunu çözmek yerine “sorumlusu ben değilim” mantığı ile hareket edildiğini ama artık bu mantığın son bulduğunu aktardı. İlçedeki tüm sorunlara karşı duyarlı davranıldığını ifade eden Başkan Şahin, “Bu sorun bana ait değil, ilgili kurum çözsün demiyoruz. Kurumlarla birlikte hareket ederek Aksu’nun sıkıntılarını gidermeye çalışıyoruz. Sorunun muhatabı başka kurumlar da olsa biz eğer o işi çözebilecek durumdaysak çözüyoruz. Akgüdük mevkiinde sular altında kalan alanda da sorumluluk DSİ’ye ait demedik ve halkın rahatı için yolda çalışmalar yaparak önemli bir sıkıntıyı giderdik” şeklinde konuştu.
Başkan Şahin’in yaptığı denetime Başkan Yardımcıları Hüseyin Demirkaplan, Ahmet Aydoğmuş ve meclis üyesi Burhan Çelik de eşlik etti.

Son Güncelleme: 24.07.2014 11:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.