Aksu Belediyesi bayramlaştı

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, personeli ile bayramlaştı, Aksu'da aile ortamı oluşturmak istediğini vurguladı. Seçimin bittiğini, artık siyaset yapılmaması gerektiğini dile getiren Şahin, önceliğin Aksu'ya hizmet etmek olduğunu söyledi.

25 Temmuz 2014 Cuma 15:21
Aksu Belediyesi bayramlaştı
Aksu Belediyesi'nde bayram coşkusu yaşandı. Personeli ile bayramlaşan Başkan Halil Şahin, 3 aydır birlikte çalışıldığını belirterek, “Belediyemizde aile ortamı oluşturmaya çalışıyoruz. Aynı kulvarda buluşursak daha başarılı oluruz. Bu konuda bir hayli mesafe aldığımızı düşünüyorum. Aksu'nun menfaati söz konusu olunca elimden geleni yaparım" dedi.

Siyasetin seçimle birlikte bittiğine vurgu yapan Şahin, “Yaklaşık 100 gündür birlikte çalışıyoruz. Aksu'nun menfaatinde buluşmalıyız, ortak yolumuz bu olmalı. Amacımız ilçeye hizmet etmek olmalı. Aksu'da yıllardır çözüme kavuşturulmamış konular var. Hükümet, Büyükşehir ve Aksu üçgeninde iyi bir konjonktür yakaladık. Bunu iyi değerlendirmeli ve ilçemizin sıkıntılarını gidermeliyiz. Belediyeyi kurumsallaştırmak için de uğraşıyoruz. Bu konuda birlik ve beraberliğimiz çok önemli. Hep birlikte el ele verip Aksu için çalışmalıyız" diye konuştu. 

Son Güncelleme: 25.07.2014 15:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aksulu 2014-07-26 23:13:38

Halil baskan siyaset bitti diyorsun ac
aba ekmegiyle oynadiklarinin ahi yerde kalirmi.Seninde evlatlarin var.