Akaydın'dan Vietnam'a turizm çağrısı

Vietnam'ın Nha Trang kenti Belediye Başkanı Nguyen Van Danh'ı makamında kabul eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, "Antalya'da Vietnamlı turistleri görmek istiyoruz" dedi. Konuk heyete, Vietnam'ın Ankara Büyükelçisi Nguyen The Cuong da eşlik etti.

16 Ağustos 2013 Cuma 17:38
Akaydın'dan Vietnam'a turizm çağrısı
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin davetlisi olarak kente gelen Vietnam'ın Khnah Hoa eyaletine bağlı Nha Trang kenti Belediye Başkanı Nguyen Van Danh ve beraberindeki heyet Başkan Akaydın'ı ziyaret etti. Başkan Akaydın'a nazik davetinden dolayı teşekkür eden Nguyen Van Danh, Antalya ile olan sosyal ve kültürel ilişkileri geliştirmek için Akaydın'a kardeş şehir teklifinde bulundu. Danh, Akaydın'a eşi Dr. Günseli Akaydın'ın geçirdiği ameliyattan dolayı geçmiş olsun dileklerini de sundu.

İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ
Konuk heyeti ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan kaydın, Nha Trang Belediye Başkanı Nguyen Van Danh'ın iyi niyet dilekleri için teşekkür etti. Vietnam'ın Nha Trang kenti ile Antalya'nın turizm dokusunun uyuştuğunu ifade eden Akaydın, "Vietnem'la olan ikili ilişkileri geliştirmek adına Büyükşehir Belediyesi olarak her türlüğü işbirliğine hazırız" dedi.

ANTALYA İÇİN TANITIM KAMPANYASI
Öte yandan Akaydın heyetle sohbetinde, Antalya'nın turizm açısından önemli bir kent olduğunu vurgulayarak, "Antalya'da Vietnamlı turistleri görmek istiyoruz" diye konuştu. Konuk Başkan Nguyen Van Danh da Vietnam'a döndüğünde Antalya ile ilgili tanıtım kampanyası yapacağını belirti. Başkan Akaydın ziyaret sonrasında konuklarına günün anısına plaket ve hediye sundu.
 

Son Güncelleme: 16.08.2013 17:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.