Aksu’da mevcut yönetimin başında bulunan başkan yardımcılarından biri arkamızdan konuşmuş. Güney haberci Aksu Gazetesinin sahipleri doğulu onlar  ‘PKK’lıdır’ demiş. Bu laf ne yenilir, nede yutulur bir laf. Af edersiniz de;  Yargıç mısınız? Hâkim misiniz? Savcı mısınız? Bu nasıl bir laf, bu ne cüret, ne hadsizlik!

Kuru gürültüye pabuç bırakmayız beyim, ağzınızdan çıkanı kulağınız işitecek, sonra sağda solda ona göre konuşacaksınız. Hem arkadan konuşacağınıza cesaretinizi toplayın ve gelin yüzümüze yüzümüze haykırın!

Aksu nüfusunun neredeyse yüzde 30’zu doğulu. Şimdi bu insanlar PKK’lı mı? Vatan haini mi?  Vatan haini olarak görüyorsanız neden oy için kapısına gittiniz seçim zamanında. Doğulusu, batılısı fark etmez, biz herkese eşit davranacağız demiştiniz. Hatırlatırım! Şimdi fark eden ne?

Prensipleriniz, ilkeleriniz, idealleriniz parayı görene kadar mı?

Şu Aksu’da sağınıza ve solunuza bir bakın. Bazı otel sahipleri, başarılı iş yerlerinin sahipleri doğulu insanlar, vatan haini mi bunlar?

Vatan hainliği nedir bilir misiniz? Yaşadığı yere zerre hizmeti olmayandır. Yaşadığı yerin yolları çukur yuvasına dönüşmüştür, o köşesinde başka işler peşinde göbeğini kaşıyordur. Memleketin hangi arazisini üzerime geçiririmin peşindedir.

Vatan hainliği nedir bilir misiniz? Konum itibariyle yapması gereken işi yapacağına kendi cebini doldurandır. Kamunun kendisine tanıdığı yetkiyi, kendi çıkarları için kullanandır. Tüyü bitmemiş yetimin hakkına göz dikendir.

Vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü kayıtsız ve şartsız koruyacağı yerde, kendi çıkarları için bu değerlerden vazgeçendir.

Bunların hangisi kimde var? Cevabı vicdanınız versin!

Biz Aksulu değiliz ama buradan ekmek yediğimizin bilincindeyiz, Elhamdülillah!

Aksu için en iyisi olsun diye çalışıyoruz. Kirli hesapların önüne geçmeye çalışıyoruz. Karış karış gezip vatandaşı dinliyoruz.  Ya siz! daha kendi adamımız dediğiniz vatandaşınızın derdine merhem olamıyorsunuz.

Tabi başarılı olmamız ve sadece halkın gazetesi olmamız sizleri haliyle rahatsız etmişe benziyor. Metal yorgunluğunuz dilinize vurdu anlaşılan.  Bize çamur atacağınıza, vatandaşı çamurlu yollardan kurtarın önce.

Bu ülkenin doğusu da, batısı da, güneyi ve kuzeyi de bu ülkede yaşayan her vatandaşındır. İsteyen istediği yerde yaşar ve işini de yapar. Hiçbir memleket, bir diğerinin babasının tapulu yeri değildir. Atalarımız bu memleketi savaşarak hepimize bıraktı. Şimdi böyle bozgunculuk yaratmanın kime yararı var?

Üstelik sizin bağlı bulunduğunuz partinin genel başkanı ve bu ülkenin başında bulunan Cumhurbaşkanın değerli eşleri de doğulu. Şimdi sizin zihniyetinize göre ne anlamalıyız bundan.

Sokakta ki biri söylese oturur ona anlatırdık, bunu söyleyen kişi bu ilçenin yönetim kadrosundan biri yani doğulu vatandaşlarımızın da oyu ile seçilmiş biri, bu kadar açıklamamız bundan.

Doğuluyuz, Türk’üz ve gururluyuz. Uzun yıllardır Antalya’da yaşıyoruz. Antalyalılık bilincine sahibiz. Vatanımıza ve soy ağacımıza yakışır şekilde hizmetten başka bir şey yapmadık. Türkiye’nin her bir yanı kutsal değerimizdir, her bir vatandaşı başımızın tacıdır. İşte bizim vatanseverliğimiz…  Ya sizin vatanseverliğiniz?

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet afşin 2018-12-26 22:13:02

Başkan yardımcısı olmuş olabilir ama adam olamamış ne yazıkki

Avatar
Talat Demiröz 2018-12-29 19:41:20

Sıkma canını kardeşim en büyük ayrımcılığı yapan bunlardır. Oy zamanı gelince peşlerinde koşarlar sonra tanımazlar. Herkes haddini bilsin şu aşağılık cümle artık sarf edilmesin.