Türkiye turizm zirvesi Antalya’da gerçekleşiyor

“Daha iyi bir dünya için turizm” temasıyla Türkiye turizm zirvesi Antalya’da gerçekleşiyor

07 Eylül 2021 Salı 12:36
Türkiye turizm zirvesi Antalya’da gerçekleşiyor

Türkiye Turizm Zirvesi, T.C. Cumhurbaşkanlığı Himayelerinde düzenlenen 4. Dünya Sağlık, Spor ve Alternatif Turizm Kongresi ve Fuarı (HESTOUREX) kapsamında, 7-9 Ekim 2021 tarihlerinde Antalya’da gerçekleşecek. “Daha iyi bir dünya için turizm” temasıyla düzenlenecek etkinliğe, Turizm Akademisyenleri Derneği (TUADER) ve Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) iş birliğinde kamu kurum ve kuruluşları, turizm meslek örgütleri, sivil toplum kuruluşları, turizm işletmeleri ve üniversitelerin katılacağı ifade edildi.

Türkiye Turizm Zirvesi’nin, kamu kurumları, sektör ve akademiden kilit aktörler ile uzmanların bir araya gelmelerini ve güçlü iş birliklerini sağlayarak, turizm sektöründe ortak akıl ile politika ve stratejileri geliştirmek üzere planlandığı ifade edildi. Türkiye Turizm Zirvesi’nde, turizm sektöründeki yenilikler, engeller ve güncel gelişmeler doğrultusunda fikir alışverişi sağlanacak ve farklı bakış açıları ile değerlendirmeler gerçekleştirilecektir. Detaylı bilgi almak isteyenler; https://turizmzirvesi.org web sitesiyle, zirvenin sosyal medya hesapları olan https://www.instagram.com/?hl=tr ile https://www.facebook.com/turkiyeturizmzirvesi adreslerinden takip edebilirler.

Son Güncelleme: 07.09.2021 12:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.