Turistler eğlenerek kilo veriyor

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde tatil yapan yabancı turistler, 'kangoo jump' aktivitesiyle hem eğleniyor hem kilo veriyor.

13 Eylül 2016 Salı 12:43
Turistler eğlenerek kilo veriyor
Kemer'deki otellerde turistlere yönelik gündüz aktivitesi olan kangoo jump, tatilcilerden büyük ilgi görüyor. 2.2 kilo ağırlığında özel tasarlanan kangoo jump botlarını giyen tatilciler, eğitmenlerin yönlendirmesiyle çeşitli hareketler yaparak eğlenip kilo veriyor.

5 yıldır kangoo jump eğitmenliği yapan Gürkan Akıl, "Bu sporun ismi 'fitness kardiyo' olarak geçiyor. Programlarımız en az 45 dakika sürüyor. Başlangıç dersleri için yaktığımız kalori 900'e yakın. Yaz aylarında özellikle otellerde çok fazla rağbet gören bir spor. Gündüz aktivitesi olarak çok iyi. Kışın da fitness salonlarında ders veriyoruz" diye konuştu.
Kangoo jump botunun İsveçli bilim insanlarının 13 yıllık çalışması sonucu geliştirildiğini aktaran Gürkan Akıl, "20 yıldır Avrupa'da yapılan, çok yaygın bir spor. Türkiye'de de yeni yeni deneniyor" dedi.

Son Güncelleme: 13.09.2016 12:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.