POYD'un yeni başkanı Hakan Duran

ANTALYA'da turizm sektöründe faaliyet gösteren en önemli sivil toplum örgütlerinden Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği'nin (POYD) 3 Aralık'ta genel kurulu yapıldı.

09 Aralık 2016 Cuma 15:36
POYD'un yeni başkanı Hakan Duran
İkişer yıl arayla genel kurula gidilen POYD'da iki dönemdir yönetim kurulu başkanlığını yürüten Calista Luxury Resort Genel Müdürü Ali Kızıldağ, görevini POYD Başkan Yardımcısı da olan Rixos Downtown Hotel Genel Müdürü Hakan Duran'a devretti. POYD'un geleneklerine göre yönetim kurulunda başkan yardımcılığı görevini üstlenen ismin bir sonraki genel kurulda, başka bir aday da çıkmadığı durumlarda başkanlığa seçildiğini belirten Hakan Duran, “Normalde bir dönem başkanlık yapılır. Bu dönemde iki dönem yapıldı. Genel kurulda ekstra aday çıkmadığı için bizim hazırladığımız yönetim kurulu listemiz oy birliğiyle kabul edildi. Başkan olarak seçildim. Ali bey bize hala destek verecek ve yönetim kurulumuzun içinde" dedi.

İki yıllık görev sürecindeki hedefler arasında üye sayısının biraz daha artırılması olduğunu belirten POYD Başkanı Hakan Duran, “Öğrencilerle, özellikle Akdeniz Üniversitesi'nde turizme bir şekilde kazandırılması için onların içinde olduğu projeler ve turizm konusunda algımızı, varlığımızı dış dünyaya daha nasıl anlatabiliriz, bunun üzerinde çalışmalar yürüteceğiz. Yöneticilerin de personelle ilgili belli eğitimler alması, seminerlerle kendimizi nasıl daha iyi donatırız, bunun çalışmalarını yapacağız. Yakın ilişkilerde olacağımız üniversiteler olacak" dedi. 

Son Güncelleme: 09.12.2016 15:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.